LMC Münsterland caravans: Gezocht: LMC Caravans! ** Karsten Caravanmakelaardij **

Gezocht: Gezocht: LMC Caravans! ** Karsten Caravanmakelaardij ** Prijs: Zie omschrijving

U wilt uw caravan verkopen maar u heeft geen zin in alle rompslomp die daarbij komt kijken? Laat de verkoop dan over aan een professionele caravanmakelaar!

Wij zijn gespecialiseerd in verkoopbemiddeling voor toercaravans van ALLE MERKEN en ALLE LEEFTIJDEN!

Plaatst u uw caravan bij ons in bemiddeling dan krijgt hij een plekje in onze speciale verkoophal. Er wordt samen met u een bemiddelingsovereenkomst opgesteld waarin alle afspraken omtrent de bemiddelingsopdracht worden vastgelegd en vervolgens hoeft u zelf nergens meer naar om te kijken. Wij plaatsen de advertenties, verzorgen bezichtigingen en schrijven bij verkoop het kenteken voor u over. U hoeft alleen nog maar af te wachten tot uw caravan wordt verkocht en wij uw geld op uw rekening storten!

Wanneer u uw caravan nu bij ons in bemiddeling plaatst, betaalt u éénmalig € 150,- taxatie-, promotie- & stallingkoste n. Voor dit bedrag mag uw caravan 6 maanden in onze verkoophal blijven staan en u bespaart uzelf hiermee dus uw normale stallingkosten! Voor dit geld wordt uw caravan ook nog eens op Marktplaats.nl, Speurders.nl, Tweedehands.nl en onze eigen website geplaatst. Uiteraard houden wij uw caravan gedurende de bemiddelingsperiode netjes voor optimale verkoop.

Mochten wij uw caravan niet verkopen binnen de 6 maanden van de bemiddelingsperiode betaalt u niets meer dan de reeds betaalde taxatiekosten. Verkopen wij uw caravan wel, dan brengen wij bemiddelingskosten á 8,2% van het verkoopbedrag in rekening (met een minimum van € 195,-).

Wanneer u uw caravan bij ons in bemiddeling wilt plaatsen verzoeken wij u vriendelijk om even te bellen voor een afspraak. Zo kunnen wij onnodig wachten voor u en anderen voorkomen.

Hieronder een overzicht van de voordelen:
- Professionele taxatie en waardebepaling
- Wij adviseren, ú bepaalt
- Uw caravan wordt binnen in onze speciale verkoophal geplaatst
- Wij zullen voor u onderhandelen met potentiële kopers, binnen de op papier vastgestelde grenzen
- Wij regelen de volledige afhandeling van de verkoop, incl. kenteken overschrijving bij het postkantoor.
- U heeft geen stallingkosten meer
- Wij plaatsen uw caravan op Marktplaats.nl, Speurders.nl, Tweedehands.nl én onze eigen website
- De bemiddeling geschiedt op basis van 'No Cure - No Pay'
- Wij houden uw caravan gedurende de bemiddelingsperiode netjes voor optimale verkoop
- U hoeft de caravan niet meer in en uit de stalling te halen en thuis te blijven voor potentiële kopers die misschien niet eens op komen dagen.
- Kortom: Karsten Caravanmakelaardij neemt u al het werk uit handen!

Wilt u meer informatie dan kunt u natuurlijk altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen of even kijken op onze website: www.caravanmakelaardij.nl.

Karsten Caravanmakelaardij is onderdeel van Caravancentrum Karsten. Wij zijn lid van de BOVAG en u kunt bij ons tevens terecht voor Stalling en BOVAG gecertificeerd onderhoud. Voor meer informatie over deze diensten kijkt u op www.caravancentrumkarsten.nl.

Graag tot ziens bij,
Karsten Caravanmakelaardij

Noorderdracht 59a
1696 AC Oosterblokker
Tel. 0229 - 261635
Fax. 0229 - 262777
Mob. 06 - 111 92 887
E-mail: info@caravanmakelaardij.nl
Internet: www.caravanmakelaardij.nl & www.caravancentrumkarsten.nl
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op LMC Münsterland caravans