LMC Münsterland caravans: Lmc munsterland 490 p

Aangeboden: Lmc munsterland 490 p Prijs: € 3.950,00

Mooie lmc caravan ideaal voor gezin.


Caravan uit 1990.

De caravan heeft goede banden(2007) en wordt regelmatig door caravan handel onderhouden, zelf zijn we er zuinig op en wordt hij elk jaar gepoetst.

Gewicht leeg 877kg

Gewicht max. 1100 kg

Voorzien van disselslot(doublelock) en antislipkoppeling



Indeling: Voorin een tweepersoons matras 140*200 (3 jaar oud) met daaronder een lattenbodem, als je de lattenbodem optilt kun je bij de kastbank, aan de buitenkant zit ook nog een serviceluik. De oorspronkelijke onderdelen zijn er nog zodat de banken weer in originele staat terug te brengen zijn, een 4 persoonszit of een 2 persoons bed


In de midden aan een kant de toiletruimte met losse porta potti en een wastafel, daarnaast een grote kast met daaronder de kachel(trumatic) die doormiddel van een ventilator en buizen de hele caravan warm kan krijgen, daarnaast zit de keuken met koelkast 220V,12V en gas.

Aan de andere kant een kleine kast onder en een 2 persoonszit om te bouwen tot 1 persoons bed.


Achterin een stapelbed met onder beide bedden een lattenbodem, de onderste is opklapbaar de ruimte hieronder kan helemaal gebruikt worden als pakruimte.


Er zit een dorema voortent bij met aluminiumstokken, de zijwanden en voorwand zijn uitritsbaar zodat een luifel ontstaat.


Reserve wiel zit door middel van een alko beugel onder de caravan gemonteerd.


Alle openslaande ramen zijn voorzien van horren en alle ramen zijn voorzien van rolgordijnen.


Achterop is een fietsendrager gemonteerd voor 2 fietsen, voorop is ook een fietsendrager gemonteerd deze is in overleg ook over te nemen.
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op LMC Münsterland caravans