LMC Münsterland caravans: Lmc 480 rd Luxus

Aangeboden: Lmc 480 rd Luxus Prijs: € 5.650,00

Zeer goed onderhouden, ziet er prachtig uit, van buiten (geldt ook voor de voortent/zij-uitbouw en luifel!) maar ook van binnen: mooi, schoon en fris, nooit in gerookt. Steeds slechts één maal per jaar gebruikt. Staat altijd in overdekte stalling in Aalsmeer (bij aankoop: naar wens gratis stalling t/m februari 2011 ter waarde van 170 euro)

Technische gegevens:
Maximaal gewicht: 1300 kg, leeg: 1030 kg, breedte: 230, lengte caravanopbouw 533, totale lengte t/m dissel: 648.
Bovag keuringsbewijs april 2010. (banden moeten volgens Bovagnormen volgend jaar vervangen worden)
AKS- veiligheidskoppeling = perfecte rij-stabiliteit, kruissnelheid makkelijk 100-110, caravan gedraagt zich dan erg rustig achter de auto, ook bij inhalen vrachtwagens.

Vast bed met lattenbodem voorzijde 140x215, dus zeer geschikt voor lange mensen. (Bed is altijd beslapen met oplegmatras, zie foto). Rondzit achterzijde, is ook een tweepersoonsbed van te maken (zie foto)

Voortent Walker Pride + zijuitbouw met slaaptent voor twee personen (beide van 2002), ideaal voor kleinere kinderen die dan apart maar toch 'binnen' slapen). Rubber tenttapijt met gaatjes voor in de voortent + rubber tenttapijt met gaatjes voor vóór de voortent.
Zonneluifel - kan aan de caravan worden geritst, of aan de voortent bevestigd. (slechts 1x gebruikt!)
Losse stormband voor om de voortent. Alle ramen + dakluiken zijn voorzien van rolhor en rolverduistering.

Verdere vaste accessoires:
Schoonwatertank 40 liter, , Truma boiler 5 liter, gaskachel Truma + ringverwarming, koelkast, gasfornuis, afwasbak + warm/koud waterkraan, elektrisch Thetford toilet, warm/koud waterkraan in toiletruimte. Door permanente stroom, indien aangesloten op de auto, kunnen kraan, toilet en koelkast onderweg gebruikt worden.
Groot extra Heki dakluik, serviceluik aan de zijkant caravan voor toegang bergruimte onder het voorbed.

Losse accessoires:
Disselslot, speciale caravankrik (ook zeer makkelijk om caravan horizontaal te stellen), reservewiel zit in houder onder de caravan, 12Volt bandenpomp, twee grote gasflessen, elektriciteitkabel 30 meter met alle verschillende aansluitmogelijkheden (in de stekker die in de caravan wordt gestoken kan ook een gewone stekker van bv. een haspel gestoken worden voor elektra in de voortent), 3 looplampen met aan/uit knop + diverse verlengsnoeren, waterslang voor bijvullen schoonwatertank via de kraan, losse vuilwatertank, schoonwater-jerrrycan 20 liter, water-afvoerslang voor afvoer van caravan naar riool, grote en kleine halogeenkachel voor in voortent, oven en broodrooster, staand vliegenkastje, fietsendrager voor achterkant caravan voor twee fietsen, fietsendrager voor op de dissel voor twee fietsen, droogrek voor op de dissel. Complete keukeninventaris ((braad)pannen, kommen, bestek, borden, bekers, glazen, voorraad dozen enz.).
meer info


0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op LMC Münsterland caravans